Polisi Penggunaan

Polisi Penggunaan :

Dengan melayari laman web akupunyenetwork ini, anda secara automatik bersetuju dengan polisi penggunaan yang digariskan seperti berikut :

  1.  Pihak Akupunyenetwork.com tidak akan bertanggungjawap ke atas segala kerosakan samada perisian atau perkakasan anda akibat melayari laman web ini.
  2.  Anda bersetuju untuk menggunakan maklumat dalam laman web ini hanya sebagai rujukan tambahan dan tidak menggunakan laman web ini sebagai plaform untuk aktiviti yang menyalahi undang-undang Malaysia dan antarabangsa.
  3.  Akses kepada sesetengah item / page / menu / post terhad kepada ahli yang berdaftar sahaja bagi menjaga maklumat-maklumat dan sumber-sumber yang difikirkan sebagai maklumat Private  yang tidak boleh dikongsi secara public.
  4. Maklumat peribadi anda yang digunakan sebagai pendaftaran ahli laman web ini akan menjadi kerahsiaan  kecuali dengan kebenaran anda sahaja.
  5. Anda boleh unsubscribe sebagai ahli pada bila-bila masa jika anda merasakan sudah tidak perlu untuk menjadi ahli kepada lamn web ini.
  6. Pihak pentadbir laman web ini berhak untuk menyahaktifkan akaun anda pada bila-bila masa sahaja jika didapati anda melanggar mana-mana frasa yang digariskan dalam polisi penggunaan ini.
  7. Sebarang permasalah mengenai laman web ini boleh email ke admin@akupunyenetwork.com.

Terima kasih.